БІЗНЕС-ФОРУМ: результати співпраці

Изображение 0991 листопада 2016 року науково-педагогічні працівники та студенти факультету життєдіяльності, природокористування і туризму ННІ управління та адміністрування прийняли активну участі у Бізнес-форумі «Освіта – сучасний бізнес: стратегічне партнерство». Основним завданням проведення даного заходу є налагодження та активізація трьохсторонніх партнерських відносин між представниками бізнесу, студентством та випусковими кафедрами ЧНТУ.

В ході панельних дискусій з актуальної теми: «Формування професійної компетентності майбутнього фахівця: погляд бізнесу» розглядались питання щодо підвищення зацікавленості роботодавців та залучення їх до активної взаємодії з вищим навчальним закладом по формуванню сучасних професійних компетенцій при підготовці конкурентоспроможних на ринку праці фахівців-випускників шляхом організації практики і стажувань на провідних підприємствах, установах та організаціях м. Чернігова. Також було зазначено про актуалізацію питання модернізації та вдосконалення освітніх програм в частині впровадження практикооріентірованих навчальних курсів з урахуванням вимог роботодавців та реальних потреб  ринку праці за сучасних умов.

Серед учасників від бізнесу, що зацікавлені в налагодженні комунікацій між цільовими групами, можна виділити такі підприємства, установи та організації:

  • Обласний центр зайнятості;
  • Центр розвитку малого та середнього бізнесу;
  • ПрАТ Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;
  • ТОВ «ВІВАТ Трейдінг»;
  • ТОВ «ФОЗЗІ – ФУД»;
  • LVL Group Ltd;
  • ПП «Level Up»

Хочеться подякувати всім учасникам та організаторам Бізнес-форуму за надану можливість обміну досвідом та впровадження найкращих ідей з метою активної взаємодії щодо формування професійних компетенцій в процесі підготовки молодих фахівців через співробітництво між Чернігівським національним технологічним університетом та представниками бізнесу.