Як фінансується промоційна складова в туристичній галузі в області, маркетинг, менеджмент в управлінні тургалуззю на Чернігівщині, як збираються статистичні дані в області?

Ці та ще багато інших не по – студентськи серйозних та глибоких питань підіймались сьогодні під час практичної зустрічі між студентами старших курсів за напрямком навчання «Туризм» та представниками департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації та Чернігівського обласного турінфоцентру. Під час спілкування у значної частини присутніх була зацікавленість щодо подальшого розвитку туристичної галузі в області та можливого втілення їх ідей та планів.

Дуже важливо, що студенти вивчають не тільки теоретичну частину, але й завдяки активності та ентузіазму викладачів практично знайомляться із роботою туроб’єктів області та України: відвідують музеї, парки природи, сільські садиби.

Під час обговорення з’явились пропозиції до співпраці: проведення тренінгів, «мізкових» штурмів на туртематику, залучення студентства до проведення турфестів, акцій, тур виставок та ін.

«Чернігівщина туристична» сподівається, що подальша співпраця з викладачами та студентами Навчально-наукового інституту “Бізнесу, природокористування і туризму” розвиватиметься і кількісно, і якісно.