Студенти напряму підготовки «Агрономія» відвідали міжнародну виставку «ІнтерАГРО».

ІнтерАГРО 2015Студенти ННІ Управління та адміністрування, факультету життєдіяльності природокористування і туризму, напряму підготовки «Агрономія» 28 жовтня відвідали Міжнародну виставку рентабельного високоефективного сільського господарства «ІнтерАГРО», м. Київ.

На виставці були представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату, обладнання та технології для рослинництва, агрохімія.

Крім того, були представлені спеціалізовані представництва по селекції кукурудзи, сої, сорго, озимої пшениці і жита, де можна було ознайомитися з новими сортами і гібридами цих культур та технологіями їх вирощування.

Студенти мали можливість ознайомитись з сучасними передовими розробками лабораторного обладнання для аналізу рослинницької продукції.

Учасники виставки не лише поглибили свої практичні знання та збагатились знаннями про досягнення науки і техніки у сільськогосподарському виробництві, але і також отримали позитивні враження від спілкування.