Проєкт «Інтерактивний марафон «Країна без корупції»

У березні викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці ініціювали та провели ряд інтерактивних заходів антикорупційного спрямування.  Проєкт «Інтерактивний марафон «Країна без корупції»  реалізується НУ «Чернігівська політехніка»   у рамках  програми «Культура законності», що адмініструється ЛМГО «Центр культурного менеджменту» за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Під час воркшопу «Корупція у місцевих органах влади як перешкода побудові ефективних взаємовідносин з бізнесом» (дата проведення – 17.03.2021, модератор –  Сергій Хмелевський) учасники заходу мали змогу ознайомитися з видами та формами прояву корупції, а також ефективними методами її  запобігання.

Інтерактивний воркшоп «Актульний та креативний молодіжний контент як засіб боротьби з корупцією» (дата проведення –25.03.2021,модератор – Алла Холодницька, координатор проєкту, запрошений гість – журналістка, продюсерка Алла Копиловська) був присвячений ознайомленню з особливостями проведення журналістських розслідувань фактів прояву корупції та сучасними  підходами до створення молодіжного антикорупційного контенту у соціальних  мережах, месенджерах  та власних блогах.  Захід було проведено у  комбінованому  офлайн-онлайн форматі,  що дозволило значно розширити аудиторію учасників, небайдужих до проблем боротьби з корупцією, а також залучити до інтерактивної взаємодії під час обговорення студентську молодь  з інших вишів України, зокрема, юридичного факультету Донецького національного університету ім. Василя Стуса (м. Вінниця), а також Медичного інституту Сумського державного університету.

30 березня учасники проєкту долучились до он-лайн круглого столу «Корупція як закономірність», де серед  спікерів  була Алла Холодницька, доцент НУ “Чернігівська політехніка”, координаторка проєкту “Інтерактивний марафон” Країна без корупції”.

Проєкт “Інтерактивний марафон” Країна без корупції” триватиме до кінця квітня. У зв’язку з   встановленням з 29.03.2021 на території Чернігівської області «червоного» рівня епідемічної небезпеки всі проєктні заходи квітня переведені у онлайн формат Слідкуйте за нашими анонсами і приєднуйтесь до спільноти людей, які хочуть змінити світ на краще.