Проведено консультаційний тренінг

1   12 листопада 2015 року вчергове проведено консультаційний тренінг з управлінського обліку на тему: «Облік затрат та формування собівартості сільськогосподарської продукції». Залучено до тренінгу економістів та бухгалтерів провідних сільськогосподарський підприємств Бахмацького, Ічнянського, Носівського та Прилуцького районів Чернігівської області.

Учасники тренінгу набули знань щодо класифікації, кодування затрат сільськогосподарських підприємств; обліку прямих затрат на виробництво продукції; обліку і розподілу накладних затрат; формування і калькуляції собівартості основних видів сільськогосподарської продукції.

2

Тренінг вирішує актуальні питання сьогодення, оскільки впровадження управлінського обліку сільськогосподарських підприємств має одне з ключових значень в умовах інтеграції України до ЄС.

Консультаційний тренінг проведено к.е.н., доцентом кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики Москаленко Валентиною Анатолівною, яка має міжнародний сертифікат з управлінського обліку (IAB).

Кафедра маркетингу, PR-технологій та логістики планує і в подальшому  співпрацю з обліковими спеціалістами різних галузей народного господарства Чернігівської області по впровадженню управлінського обліку.43