НУ «Чернігівська політехніка» приєднується до проєкту «Культура законності» (за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні)

У НУ «Чернігівська політехніка» стартує інтерактивний марафон «Країна без корупції» в рамках проєкту  «Культура законності», що адмініструється  ЛМГО “Центр культурного менеджменту” за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Проект спрямований на формування культури законності як ціннісного орієнтиру, підвищення рівня правосвідомості,  усвідомлення організаційно-правових заходів запобігання корупції серед молоді, жителів місцевих громад  та представників місцевих органів влади шляхом залучення їх до участі в  інтерактивному марафоні у змішаному офлайн-онлайн форматі, який сприятиме формуванню громадянської позиції, більш глибокому розумінню негативної природи корупції, важливості принципів доброчесності і законності,  а також  належному та вчасному  реагуванню на корупційні дії в суспільстві.

Особливістю проекту є проведення серії з п’яти тематичних інтерактивних заходів антикорупційного спрямування у змішаному онлайн-офлайн форматі, що дозволить дотримуватися умов соціальної ізоляції в умовах  адаптивного карантину (в тренінгових аудиторіях у м. Чернігові  буде одночасно знаходитися не більше 20 чоловік) та одночасно розширити географію охоплення учасників.

Антикорупційна спрямованість запланованих в рамках інтерактивного марафону «Країна без корупції» заходів та їх інтерактивний формат сприятимуть кращому розумінню проявів та  методів протидії корупції,  формуванню у молоді принципів доброчесності і законності, активного громадського контролю, а також сучасних компетенцій з урахуванням викликів суспільного розвитку та цифрових трансформацій.

Проект буде реалізовано протягом березня-квітня 2021 року в ННІ бізнесу, природокористування і туризму на кафедрі управління персоналом та економіки праці.

Участь у тренінгах та практичних воркшопах дозволить учасникам підвищити  рівень суспільної  свідомості та громадянської активності, нетерпимості до проявів корупції, набути навичок створення соціально відповідального контенту, популяризації активної життєвої позиції  щодо законності та доброчесності.

Запрошуємо Вас узяти участь у інтерактивному марафоні «Країна без корупції» в рамках проєкту «Культура законності».

 

#культура_законності

#центр_культурного_менеджменту

#чернігівська_політехніка

#країна_без_корупції