Міжкафедральний науково-практичний семінар “Integrating Information and Communication Technologies (ICTs) in Agriculture of Ukraine”

7 (2)В рамках заходів, присвячених року англійської мови в Україні, 10 березня в корпусі №11 ЧНТУ було проведено науково-практичний семінар англійською мовою, “Integrating Information and Communication Technologies (ICTs) in Agriculture of Ukraine”, за участю викладачів кафедр природокористування та техногенної безпеки, кафедри економічної кібернетики та за сприянням представників кафедри іноземних мов професійного спрямування.

Яскраві презентації було доповнено жвавою дискусією з актуальних питань в межах теми семінару. Викладачі кафедри економічної кібернетики ознайомили присутніх з останніми розробками в галузі ІКТ для сільського господарства, а викладачі кафедри природокористування та техногенної безпеки поділилися власним досвідом їх ефективного використання. Активну участь у підготовці та проведенні семінару взяли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування.

1 (2)  9 (1)