Круглий стіл “Інформаційна безпека України”

24 листопаду 2015 року в НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ ЧНТУ в рамках декади інституту пройшов круглий стіл на тему «Інформаційна безпека Украйни», участь в якому взяли викладачі кафедри математичного моделювання та інформаційної безпеки (організатори круглого столу) та 19 студентів спеціальності «Управління інформаційною безпекою».

Також був присутній декан факультету життєдіяльності, природокористування і туризму Забаштанський Максим Миколайович. У своєму вітальному слові до учасників круглого столу Максим Миколайович наголосив на актуальності пропонованої тематики у сучасних умовах та висловив впевненість, що проведення круглого столу пройде у творчій атмосфері щирого та відвертого обміну думками.

На засіданні круглого столу були обговорені питання нормативно-правового забезпечення інформаційної безпеки України, а також сучасні підходи до забезпечення кібербезпеки державних інформаційних ресурсів. Особливо привабливою була доповідь студента Храмушина Ф.А. англійською мовою.

У кінці засідання були підведені підсумки завідувачем кафедри математичного моделювання та інформаційної безпеки Ткач Ю.М.

У цілому захід отримав високу оцінку від учасників круглого столу з точки зору обміну думками щодо підвищення ефективності системи забезпечення інформаційної безпеки України.

Додаткові фото дивіться у Фотогалереї