Екскурсія до м. Славутич

20151118_111448Викладачами кафедри туризму Ковалем П.Ф. і Алєшугіною Н.О. було організовано заняття-екскурсія до м. Славутич та в    с. Андріївка Чернігівського району для студентів 1-го курсу спеціальності «Туризм» і 5-го курсу «Туризмознавство» (туристична діяльність).

Під час поїздки студенти відвідали та ознайомилися з туристично-екскурсійним потенціалом м. Славутича і Чернігівського району, відвідали підприємство сільського зеленого туризму «Андріївські озера».

Господарі садиби тепло зустріли викладачів і студентів. Хазяїн садиби,   Карпачов С.О., провів екскурсію, розповів історію заснування села Андріївка,  становлення агросадиби та її сьогодення. Після захоплюючої розповіді було організовано теплий чай в дружній атмосфері. «Андріївські озера» – це чудове місце для колективного відпочинку, приємного спілкування з друзями на березі мальовничого озера.

Такі поїздки дають можливість викладачам і студентам дізнаватися нове про свій рідний край, наочно ознайомлюватись зі специфікою спеціальностей та допомагають  у засвоєнні матеріалу отриманого на лекціях.

На згадку від поїздки залишилося море приємних вражень, незабутніх спогадів та цікавих фотографій.