Вітаємо з перемогою !

image

Вітаємо з перемогою студентів ННІ Управління та адміністрування спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

22 березня 2016 року в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця було проведено підсумкову науково-практичну конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці», в якій прийняли участь студенти факультету життєдіяльності, природокористування і туризму ННІ Управління і адміністрування спеціальності «Управління персоналом та економіка праці».

У секції «Управління персоналом та економіка праці» у підсумковій конференції взяли участь 21 переможець із 18 університетів.

Від Чернігівського національного технологічного університету прийняли участь студентки 5-го курсу, гр. УП-112Недєй Альона та Корзун Анна.

За результатами захисту конкурсної роботи на тему “Удосконалення мотивації трудової поведінки та її вплив на продуктивність праці ПАТ ЧКФ “Стріла” вони були  нагороджені дипломом ІІ ступеня.

Науковий керівник проведеного дослідження к.е.н., доцент, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці Холодницька А.В.

Вітаємо з перемогою та бажаємо натхнення у подальших дослідженнях!

E3vVFPyt-g0  img001