Візит студентів спеціальності 205 “Лісове господарство” до майстерні ресайклінгу «Plastic Fantastic» та станції сортування сміття «Supersorters»

Візит до майстерні ресайклінгу «Plastic Fantastic» та станції сортування сміття «Supersorters»

19 вересня 2021 року актив академічних груп ЛС-201, МЛС-211 разом із доцентом кафедри аграрних технологій та лісового господарства Кудряшовою К.М. завітали до майстерні ресайклінгу «Plastic Fantastic».

«Plastic Fantastic» – це місце, де відходи перетворюють на корисні та цікаві речі. Майстерня знаходиться на території одного з корпусів Національного університету “Чернігівська політехніка”, відкрита за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Сергій Безбородько, голова громадської організації «Еко місто»,  ознайомив здобувачів з обладнанням майстерні та поділився планами майбутньої діяльності. Активістка майстерні провела міні-майстер клас і прямо на наших очах з’явився фантастичний виріб.

Завітавши до Станції сортування сміття ♻️ #supersorters, здобувачі ознайомилися з усіма видами сировини, яка приймається на переробку та отримали корисні буклети від суперсортера.

Викладачі та здобувачі допомогли з підготовкою сортувальних контейнерів, які незабаром з’являться у школах міста.

Долучайтеся до волонтерської допомоги. Локальні дії – глобальні рішення.