Відкритий чемпіонат ЧНТУ з Counter Strike 1.6. Результати

frkCevsFZZY

У ЧНТУ з 08.04.16 по 15.04.16 проводився відкритий чемпіонат ЧНТУ з Counter Strike 1.6. Організаторами стали кафедра кібербезпеки та математичного моделювання, та студенти спеціальності “Управління інформаційною безпекою”. Участь приймали учні таких закладів як: ЧНТУ, ЧВПУ, ЧВВАУЛ, ЗОШ №28, ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка, Ліцей №16, ЗНЗ №23,  та інші.

Як, відзначив учасник турніру Максим Маркелов: “Дуже вразило те що молодь, має командні навички гри, гравці вміють допомагати своїм друзям по команді, і дуже вразили емоції всіх гравців, такого у нашому місті давно не було, сподіваємося на продовження, і велика подяка організаторам які розвивають кіберспорт і молодь у нашому місті”.

Загалом у турнірі брало участь 10 команд: TMLS – Technical Mechanik Lazy Students, Fighters, IS-151, NSK, Дно, Kick, Lion Strike, Immortal, Pagoni team, Zubr.

До трійки лідерів увійшли: 1-е місце – команда NSK, 2-е місце IS-151, 3-е місце TMLS. Дуже якісну та яскраву гру також продемонстрували команди Pagoni team та Zubr.

Всі учасники були нагороджені грамотами, а переможці здобули медалі, перехідний кубок та солодкий приз.

Детальніше про турнір тут: https://vk.com/chntu_champ_cs

1hntSLiS9JU 3Zfn_KEqhoY  lizXmnhm8kw NBWA9qHLU0M uCH2wt0p6q8

ZHur4Lp2-ik