Шановні Студенти, Колеги-Викладачі, Друзі, Випускники усіх років і поколінь!

Шістдесят років тому, 11 травня 1960 року, відбулася історична подія для міста Чернігова, для Чернігівської області, для всієї України і для нас з Вами! Шістдесят років тому Розпорядженням Ради Міністрів Української РСР № 651 у  місті Чернігові було створено загальнотехнічний факультет, підпорядкований відомому флагману світової освіти – Київському політехнічному інституту.

За всі ці роки й до сьогодні наш навчальний заклад, разом зі студентами і колективом, пройшов яскравий, цікавий, бурхливий і творчий шлях, насичений різноманітними подіями. Крізь весь цей шлях червоною лінією закарбувалися цілеспрямованість та запал до навчання студентів, професіоналізм колективу та найвищий ґатунок випускників.

З перших років заснування і дотепер наш колектив був і є об’єднаним навколо благородної місії — підготовки висококваліфікованого та свідомого фахівця – патріота своєї Батьківщини.

Сьогодні Національний університет “Чернігівська політехніка” об’єднує в собі кращі традиції вітчизняних наукових шкіл і, зокрема, нашої Alma Mater – НТУ “КПІ” імені Ігоря Сікорського, Чернігівського національного технологічного університету, Чернігівського державного інституту права, соціальних технологій та праці, Чернігівського комерційного коледжу, Чернігівського коледжу транспорту та комп’ютерних технологій, Чернігівського державного інституту економіки і управління.

Ми впевнено посідаємо чільне місце у першій п’ятдесятці кращих закладів освіти України, ми пишаємося нашими студентами, колегами-викладачами і випускниками та впевнено крокуємо вперед – до подальших звершень! А запорукою нашого успіху є злагоджена командна робота усього колективу. Ми вболіваємо за успіх кожного з Нас і радіємо успіхам кожного з Нас!

Щиро вітаю Вас з нашим 60-річчям!

Відчуваю гордість за кожного з Вас та щасливий працювати пліч-о-пліч разом з Вами!

Бажаю незгасної енергії і наснаги для подальших звершень, бажаю успіхів у всьому, бажаю творити й надалі добрі справи, які закарбуються на сторінках славетної історії нашого Університету, та заради успішного майбутнього нашої Великої України!

З глибокою повагою до Вас Сергій Шкарлет