“Місто професій” – виставка Катерини Мітіної

 

Офіційне відкриття виставки талановитої мінської фото художниці Катерини Мітіної «Місто професій» у Чернігівському національному технологічному університеті відбулося 26 листопада 2019 року.

Студентам та науково-педагогічним пра40цівникам  ННІ бізнесу, природокористування і туризму було дуже приємно долучитись до заходу. На відкриття прийшли і студенти першого курсу групи УП-191. Дякуємо за яскравий виступ та дотепний гумор Костянтину Мельнику, який відкривав виставку, та Віктору Кошмалу за чудовий фоторепортаж події.

Героям фотопроекту «Місто професій» пощастило! Вони побували на фото сесії, отримали незвичайні фотографії в подарунок, але найголовніше – вони відчули себе дорослими, які лікують, рятують, продають, створюють, розважають, допомагають … Можливо, у кого-то з них здійснилася давня мрія, що видно по вогниках у їх очах. Імовірно, завдяки цьому проекту, через десяток років країна буде пишатися молодими першокласними фахівцями, які люблять свою роботу всім серцем і досягають величезних успіхів. У проекті брали участь діти різного віку.

Оскільки виставка працює з 26 листопада по 25 грудня, то всі охочі ще встигнуть оцінити експонати. Так і зробили студенти групи УП-171, які вчора не просто відвідали виставку, а як майбутні менеджери з персоналу, оскільки для них це не тільки виставковий, а й професійний проект. Після відвідування виставки майбутні управлінці провели інтерактив по кожній з професій, що були представлені на виставці.

Дякуємо науковій бібліотеці ЧНТУ за гарну презентацію виставки.