Практичні аспекти управління персоналом на прикладі закладів готельно-ресторанного господарства

22 жовтня 2019 року науково-педагогічні працівники кафедри управління персоналом Ремньова Л.М., Холодницька А.В. та Кичко І.І. разом зі студентами відвідали День відкритих дверей у Reikartz.5

Рейкарц – це найбільша мережа готелів в Україні, яка налічує 45 готелів, з яких – 38 – в Україні, 4 – у Швеції та 2 – у Германії. Крім того, компанія має власну мережу кафе, пивоварні, навчальний центр, завод по виробництву вина, а також виготовляє багато іншої продукції під власним брендом.

Зустріч була насиченою та повною вражень, адже студентському колективу вдалося долучитися до 10-річчя компанії, дізнатися її історію успіху.

На початку заходу директор з корпоративної культури Ларіонов Олексій коротко ознайомив учасників зі специфікою роботи готельно-ресторанного комплексу.

8HR-менеджер Тарасенко Олеся представила презентацію «Рейкарц – робота мрії» та проект «Корпоративний ПТУ» (навчальний центр готельно-ресторанної справи). Ларіонов Олексій презентував книгу героїв Рейкарц.

За активну участь в інтерактивній дискусії зав. кафедри Ремньова Л.М. отримала в подарунок книгу про те, як зробити гостя особистим «Щирий сервіс».

Управлінцям було дуже цікаво дізнатися про методи менеджменту, що використовує компанія, особливості корпоративної культури, поділ праці, як відбувається кар’єрний ріст, актуальні вакансії та вимоги до персоналу, переваги роботи у компанії.

Приємне враження від заходу на учасників справила екскурсія по готелю. Крім того, учасники мали змогу долучитися до бесід з HR-менеджером, рекрутером та директором з корпоративної культури та перевірити свої навички на відповідність їх сучасним вимогам роботодавців.