Підведення підсумків проекту EduBup-Rethinking of the pedagogy for sustainable development в мережі Baltic University

 

2

Чернігівський національний технологічний університет представляли доцент кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики Тетяна Забаштанська разом з викладачем кафедри соціальної роботи Катериною Максьом та фахівець відділу з питань працевлаштування, практики та зав’язків з громадськістю Світланою Грицай.

Для колег з Республіки Білорусь, Швеції, Литви, Польщі, Росії та  України представники нашого університету прозвітували про реалізацію проекту EduBup-Rethinking of the pedagogy for sustainable development у рамках партнерства в мережі Baltic University.

Важливою складовою воркшопу став обмін досвідом між представниками закладів вищої освіти країн мережі Baltic University та цінні настанови доктора Шеферда Уріне з Шведського міжнародного центру освіти для сталого розвитку (м. Упсала).

Кожен з учасників залишився впевненим у необхідності подальшого впровадження принципів сталого розвитку в освітній процес з акцентом на особливості розвитку та функціонування країн і пошуку практичних рішень проблем у цій сфері.