Міжнародні пригоди студентів спеціальності “Маркетинг”

Youth-Startup-HUB-015Важливо, що під час навчання за спеціальністю Маркетинг в ЧНТУ студенти мають можливість не лише отримати якісні та ґрунтовні знання в сфері маркетингу, а й скористатись можливостями участі в міжнародних проектах.

Зокрема, Борисович Валерія та Москаленко Катерина (4 курс група МР-151) поділились зі студентською молоддю ННІ бізнесу, природокористування і туризму  ЧНТУ інформацією щодо участі в програмі культурного обміну для студентів Youth Startup HUB 2.0. Даний проект реалізований за підтримки польсько-української ради обміну молоддю та ГО «Чернігів Європейський» ЧНТУ. Студентки-маркетологи щиро вдячні  за отримані практичні навички з успішного соціального підприємництва i здобуті знання про корпоративну соціальну відповідальність.

Олексійченко Павло (4 курс група МРт-171) розповів про досвід проходження практики-стажування у готелі «Laguna beach» м. Албена, Республіка Болгарія, протягом літнього курортного сезону 2018 року. Студент подякував університету за отриману можливість відвідати іншу країну та здобути новий життєвий досвід.

Горбачова Єлизавета (4 курс група МР-151) надала інформацію про виробничу практику в автомобілебудівній компанії «Valeo» м. Скавіна, Польща. Надзвичайний досвід розширення своєї зони комфорту та знайомство з іншою країною, менталітетом.

Студенти щиро вдячні ректору Чернігівського національного технологічного університету за надану можливість провести канікули з користю та іноземним партнерам за кваліфіковані поради, ґрунтовні знання та практичний досвід.