Бізнес-форум “Державна служба – освіта – підприємництво: стратегія взаємодії”

29 травня 2018 року в Чернігівському національному технологічному університеті відбувся Бізнес-форум «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА – ОСВІТА – ПІДПРИЄМНИЦТВО: стратегія взаємодії»,  приурочений до 100-річчя Державної служби в Україні.

5 На Бізнес-форумі було зосереджено увагу  на реформі державного управління, вагомій ролі інституцій державної служби у становленні та розвитку країни, прийнятті відповідальних рішень. Зауважено, що нині сформувалися стійкі традиції державної служби, а трикутник держава – бізнес – освіта визначають вектор і перспективи розвитку держави.

Програмою Бізнес-форуму було передбачено обговорення декількох актуальних тем: «Державна служба – освіта – бізнес: виклики сучасності», «Розвиток партнерства в рамках чотирикутника «освіта – держава – бізнес – суспільство», «Інноваційний менеджмент в управлінні якісними змінами в бізнесі», «Регіональний бізнес: від створення та розвитку до глобальних цілей».

Під час обговорення тематики «Інноваційний менеджмент в управлінні якісними змінами в бізнесі» зав. кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики Жидок В. В. та доцент Забаштанська Т. В. виступили з доповіддю «Маркетингові дослідження: актуальність для бізнесу».

Дякуємо за високий рівень організації  Бізнес-форуму «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА – ОСВІТА – ПІДПРИЄМНИЦТВО: стратегія взаємодії» та чекаємо на подальшу плідну співпрацю між ЧНТУ, бізнесом та владними інституціями регіону.