Всеукраїнська акція “Майбутне лісу у твоїх руках”

В рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» 18 квітня 2018 року в ДП «Чернігівський лісгосп» на території Красилівського лісництва в кв. 24 вид. 6.1; 7.1; 8.1 на площі 3,6 га проведено посадку сіянців сосни звичайної на зрубі 2017 року.

Під керівництвом кандидата біологічних наук Корми О.М. в акції взяли участь студенти 4 курсу кафедри аграрних технологій та лісового господарства Навчально-наукового інституту бізнесу, природокористування і туризму Чернігівського національного технологічного університету, а також працівники лісової охорони Красилівського лісництва та працівники відділу лісового господарства ДП «Чернігівський лісгосп».posadka5 ліс

Студенти та працівники лісової охорони працювали старанно та отримували задоволення від корисної роботи. Гарного настрою додавала прекрасна тепла весняна погода. Всі, хто садив лісові культури, впевнені, що посаджені «на позитиві» деревця через десяток років перетворяться у молодий ліс, який буде приносити користь майбутнім поколінням.