«Місце пам’яті. Втрачена спадщина»

7 червня 2024 року за ініціативи ГО «Північна Культурна Столиця» у тісній співпраці з Управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради, членами робочої групи з перейменування вулиць Чернігова, представництва Національного університету «Чернігівська політехніка», учасників туристичного супроводу містом Героїв та небайдужих чернігівців мали змістовну зустріч із фахівцями, які працюють з темою пам’яті та маршрутами пам’яті в містах України.
Нинішній проєкт передбачає створення і розміщення 12 інформаційних стендів “Місце пам’яті. Втрачена спадщина” в Чернігові. Кафедра іноземної філології НУ «Чернігівська політехніка» та здобувачі вищої освіти ОП «Англійська мова та переклад» долучилися до цього проєкту для роботи над створенням англомовної частини змісту даних стендів.
Долучитися до питання визначення місць встановлення інформаційних стендів “Місце пам’яті. Втрачена спадщина ” може кожен скориставшись посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1tepPAR6mlW8YRyWMIXieWyzOtRHPGGWjFWPz6fKeisw/viewform?edit_requested=true
Проєкт відбувається за підтримки Фонду “Партнерство за сильну Україну”, який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції та у співпраці з IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives.