Туристичний маркетинг – нові тенденції

31 жовтня 2017 року Народний депутат України, к.е.н., доцент кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики Романова Анна Анатоліївна інформувала про нові тенденції у сфері туристичного маркетингу.

На зустрічі жваво аналізували складові туристичного продукту: трансфери, екскурсійні послуги, сферу харчування, можливості ночівлі, страхування, розваги, шопінг, фотосесії, СПА та сувеніри.

Незаперечною умовою успіху в туристичній сфері виступає аналіз ринку в’їзних туристів: опитування, даних мобільних операторів та власників готелей. Проаналізувавши дані проведених ринкових досліджень переходимо до розробки туристичного продукту під конкретну цільову аудиторію і саме для неї організовуємо рекламну кампанію, перед усім у соціальних мережах.

Невимушене спілкування виявилось дуже доречним перед стартом маркетингового дослідження ринку в’їзних туристів, яке проводимиться кафедрою маркетингу, PR-технологій та логістики ЧНТУ з 01 листопада 2017 до 15 січня 2018 рр.

Туристам, які відвідали м. Чернігів, можна заповнити он-лайн анкету за посиланням httpss://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1u79floNN8F63iyk2vWvgDNoJomEFXMT_QVopwjSR0mpBsQ/viewform. Заповнюючи анкету вони беруть участь у розіграші романтичного week-end на двох в нашому місті!

Результати розіграшу чекайте 1 лютого 2018 року на сторінці Facebook Управління культури та туризму Чернігівської міської ради @ChernihivTheCityOfLegends.