Практика-стажування студентів-маркетологів у закладах відпочинку Республіки Болгарії та Туреччини

Студенти 4 курсу групи МРт-161 Гордієнко Лілія, Демиденко Кароліна, Кузьменко Сергій, Лойченко Микола та Омельченко Ігорь поділились зі студентами-маркетологами факультету життєдіяльності природокористування і туризму ННІ управління та адміністрування ЧНТУ інформацією щодо проходження практики-стажування у закладах відпочинку Республіки Болгарії та Туреччини протягом курортного сезону 2017 року.

Дівчата стажувалися в Болгарії по програмі «Хотеліанська Ліга». Перші два місяці були проведені в готелі «Морські Дюни», в якому розташований дитячий табір «Начало». Наступні півмісяця –у готелі «TUI Family Life». Під час стажування Кароліна та Лілія здобули  професійні знання та навички щодо маркетингової діяльності в туристичній сфері, отримали посвідчення європейського зразка про набуття кваліфікації офіціанта-бармена та багато позитивних емоцій та вражень.

Лойченко Микола та Кузьменко Сергій проходили практику-стажування у туристичній компанії «Calypso Tour», в Туреччині м. Бельбек та м. Анталія,  протягом 4,5 та 5,5 місяців відповідно на посадах гіда.

Омельченко Ігор навчальну практику проходив в компанії «Hotelerska liga» в готелях «Vemara Club»(м. Бяла) та «TUI Family Life» (м. Сонячний берег) Республіки Болгарії протягом 2,5 місяців на посадах офіціанта та помічника адміністратора.

Студенти висловили подяку ЧНТУ та іноземним партнерам університету за надані чудові можливості щодо вдосконалення досвіду спілкування іноземними мовами, підвищення рівня комунікативних навичок під час надання послуг у сфері гостинності.

Болгарія

Туреччина